Inge Thomassen

Inge E. Thomassen FFP CFP werkt sinds 1 februari 2021 bij My Personal Finance als para-planner

Vanaf het begin van mijn carrière na de HBO heb ik bij een assurantiekantoor gewerkt. Vanuit dit kantoor ben ik ondernemer geworden. Na een paar jaar constateerde ik, dat samenwerken in een professionele organisatie mij meer lag. Judith kende ik al jaren en toen zich bij haar bedrijf een vacature voordeed, ben ik bij haar gaan werken. Ik heb veel ervaring met het hele brede palet van levensverzekeringen, financiële planningen en pensioen.

Hoe het begon

Ik ben opgegroeid in een familie met ondernemers. Zo heb ik geleerd zaken in een brede context te bekijken. Dat komt mij dagelijks van pas.

In mijn werk

In mijn werk krijg ik vooral energie van het goed analyseren en organiseren van alles wat zich voordoet en wat moet gebeuren. Zo kan ik Judith en Roelof ondersteunen en richting geven aan de planning van de klanten. Ik vind het heerlijk op mijn eigen momenten mij tot in de finesses te verdiepen in de casus van een klant en te zoeken naar een passende oplossing. Gezamenlijk kunnen we zo de richting voor onze klanten bepalen.

Soms moet je niet zoeken naar een deur, maar naar de richting die mensen opgaan!