Over My Personal Finance

Jouw persoonlijke inkomens- en vermogensbeschermers

Heb jij ook je financiële dilemma’s? Bijvoorbeeld: Kan ik eerder stoppen met werken of de kinderen geld schenken, zodat ze een huis kunnen kopen? Of, investeren in een beleggingspand of op de beurs, maar hoe dan? Moet ik mijn huis verkopen als ik met pensioen wil of kan ik een vakantiewoning in het buitenland kopen, zonder dat ik langer hoef door te werken? Op al deze vragen en meer, krijg je bij ons antwoord. U hoort wat wél kan, maar ook wat niet haalbaar is.

My Personal Finance richt zich vooral op ondernemers met vraagstukken in bedrijf en privé.

Persoonlijk

Professioneel

Kwaliteit

Onze Medewerkers

Roelof Meijer

Roelof J. Meijer FFP CFP. Financieel Planner en mede-eigenaar van My Personal Finance.

Als ‘derde financial planner van Nederland’ heb ik veel gezien en gehoord. Naast eigenaar van MPF deel ik momenteel als hoofdredacteur van Nextens Fiscaal Advies mijn visie met veel accountants en fiscalisten in het land, ben ik regelmatig te horen op BNR Nieuwsradio en schrijf ik zo nu en dan een boek, zoals bijvoorbeeld De financiële planning van de DGA, voor mijn vakbroeders en zusters. En How to become Awesome, een boek in jip-en-janneketaal over hoe ondernemers het beste hun financiën kunnen inrichten om ‘na de zaak’ hun doelen te bereiken.

Judith Scherrenberg

Judith M.E. Scherrenberg MPLA, Master in Pensions en mede-eigenaar van My Personal Finance BV

Al vanaf het begin van mijn carrière zocht ik als assurantieadviseur naar wat de mens achter de klant echt nodig had. In de loop van de jaren heb ik me gespecialiseerd op het vakgebied pensioen met als kers op de taart het in 2004 behalen van de Master in arts of Pensions and Life Assurance. In de master was er al uitgebreid aandacht voor financiële planning. Ik vind dat je pensioen niet los kan bekijken, maar alleen in de context van de hele financiële positie. Dit geldt nog meer in het licht van de huidige ontwikkeling naar meer individueel pensioen.

Inge Thomassen

Inge E. Thomassen FFP CFP werkt sinds 1 februari 2021 bij My Personal Finance als para-planner

Vanaf het begin van mijn carrière na de HBO heb ik bij een assurantiekantoor gewerkt. Vanuit dit kantoor ben ik ondernemer geworden. Na een paar jaar constateerde ik, dat samenwerken in een professionele organisatie mij meer lag. Judith kende ik al jaren en toen zich bij haar bedrijf een vacature voordeed, ben ik bij haar gaan werken. Ik heb veel ervaring met het hele brede pallet van levensverzekeringen, financiële planningen en pensioen.

Contact