MASTERCLASS

Vergroot je groeivermogen

zakelijk én privé

Voor Slimme ondernemers!

Wanneer je je vóór mei aanmeld, ontvang je de 2 boeken van de sprekers cadeau.

Door wie wordt de Masterclass gegeven?

roelof-j-meijer

Roelof Meijer

Eigenaar van My Personal Finance, hoofdredacteur van Nextens Fiscaal Advies en auteur van How to become Awesome, een boek over hoe ondernemers het beste hun financiën kunnen inrichten om ‘na de zaak’ hun doelen te bereiken.

Roelof is de 3e financial planner in Nederland en runt sinds 1996 zijn eigen praktijk in persoonlijke financiële planning. Hij deelde zijn kennis en ervaring als schrijver voor bladen als Money en Rendement, als hoofdredacteur van Elsevier Financial Planning en het handboek Financiering van Kluwer, columnist, docent en oprichter van de Stichting Persoonlijke Financiën.

Gwen Dudok van Heel

Eigenaar Dudok Consulting en schrijver van de boeken “Mijn beste team ooit” en “In 10 stappen Grip op Groei en Grilligheid”. Uit dat laatste boek leer je hoe je jouw bedrijf en team op consistente manier laat groeien.

Gwen was onder meer algemeen directeur van een ICT consultancybedrijf, General Manager van een Amerikaanse conferentie-organisatie en partner bij een Executive Search bedrijf. Daarnaast was zij jarenlang bondscoach van diverse Nederlandse zeilteams en begeleidde zij alteten naar Goud! Gwen is internationaal NLP trainer en behoort tot één van de eerste opgeleide internationale Time Line Specialists in Nederland. Ze deelt haar kennis regelmatig op bijeenkomsten.

EARLY BIRD ACTIE

Meld je aan vóór 15 mei en ontvang de 2 boeken van de sprekers t.w.v. € 37,45 cadeau

De boeken van de sprekers

How to become Awesome

The AWE theory of Personal Finance

Hoe kun je financiële rust vinden? Hoe kun je balans vinden tussen werk en privé en geld? Hoe vind je een balans tussen geld en tijd en je eigen wensen en verlangens? Roelof Meijer schreef samen met Judith Scherrenberg het boek How to become AWEsome.

How to become AWEsome leidt je in klip en klare taal door het moeilijke proces van geldzaken op orde krijgen en houden. AWE staat voor Ask, Wonder en Evolve: vraag, verbaas je en ontwikkel je. Als je het boek leest, kun je voor je zelf een aantal stappen zetten die je belangrijk vindt in je leven.

In 10 stappen Grip op Groei en Grilligheid

Ga voor een beter bedrijfsresultaat en omzeil dure valkuilen

De 10 stappen in dit boek geven je inzicht in de manier waarop je jouw bedrijf en jouw team op een consistente manier laat groeien. Gwen leert je los te komen van de waan van alle dag en op een gestructureerde manier grip te krijgen op de groei van jouw organisatie en op de grillige omstandigheden die daarbij om de hoek komen kijken. Hierbij maakt ze de vergelijking met topsporters.

In dit praktische boek vind je meerdere praktijkvoorbeelden en quotes die je inspireren. De opdrachten zetten je gelijk aan tot actie en helpen je om de stappen te implementeren.

In deze masterclass leer je:

  • Hoe je jouw ondernemerschap & leiderschap versterkt
  • Hoe je een solide basis voor financiële onafhankelijkheid legt
  • Hoe je zakelijk en privé een goede financiële gezondheid behoudt
  • Hoe een welstandsanalyse jouw op koers houdt
  • Hoe een krachtig geformuleerde strategie jouw bedrijf op koers houdt
  • Hoe je uit de waan van de dag komt, waardoor je meer focus en overzicht behoudt
  • Hoe je een sterk team bouwt en zo de basis legt om op te schalen
  • Hoe je veel voorkomende valkuilen kunt omzeilen

Datum: 
Duur:
Platform:
Tarief:

Dinsdag 8 juni
14:00 – 17:00 uur
Zoom
€ 295,00 excl. BTW

Gehoord via:

Aanmelden

Vul hier jouw gegevens aan om je aan te melden voor de Masterclass.

Facturatie adres


Ontvang 2 boeken

Wanneer je je vóór 15 mei bent aanmeld, ontvang je de 2 boeken "How to become AWEsome" en "In 10 stappen Grip op Groei en Grilligheid". Wil je deze op een anders adres dan het factuuradres ontvangen? Geef dat hieronder aan in het opmerkingenveld.