My Personal Finance is vanaf nu ook een radioprogramma op New Business Radio. In mei en juni en dan vanaf september 2019 iedere eerste dinsdag van

de maand tips en inzicht over persoonlijke geldzaken voor ondernemers.

Grip op je geld, grip op je leven

Als je grip hebt op je geldzaken, kun je beter grip krijgen op hoe je wilt leven. Door tips en inzicht in allerlei financiële zaken te geven, kun jezelf als ondernemer beter sturen en heb je meer kans die dingen te doen in je leven die je belangrijk vindt.

Is er leven na de zaak?

De allereerste aflevering zoomt in op de periode nadat je je bedrijf hebt beëindigd. Hoe zit het dan met je inkomen en je vermogen? Kun je dan de dingen doen die je wilt doen? Is er voldoende geld? Misschien is je onderneming niet je enige ‘pensioenpotje’, je hebt sowieso ook andere mogelijkheden om aan de toekomst te werken. Hoe werkt dat precies?

En elke keer gaan we in op het oplossen van allerlei conflicten. Deze keer aandacht voor FF Oplossen, het nieuwe boekje over omgaan met conflicten.

My Personal Finance Iedere eerste dinsdag van de maand van 16.00 tot 17.00 op New Business Radio. www.newbusinessradio.nl.

En daarna on demand, ook op www.mpf.nl